Over mij

Silvia van de Witte

Mijn naam is Silvia van de Witte

Ik ben afgestudeerd in 1991 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (nu ACTA). In 1991 ben ik gaan werken in een tandartsenpraktijk in Bergen en in Alkmaar. Hier heb ik ervaring opgedaan in de parodontologie en implantologie. In 1995 ben ik zelfstandig gaan werken.

Vanaf heden werk ik op de maandag, woensdag en vrijdag in het pand van tandarts de Viaanse molen samen met de aanwezige tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Op donderdag werk ik in het pand van tandarts Esser samen met tandarts Esser en zijn assistente.

Ik hecht veel waarde aan na- en bijscholing. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM). Vanzelfsprekend wilt u behandeld worden door een mondhygiënist die voldoet aan de kwaliteitseisen die de beroepsgroep stelt. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM), hiermee bent u verzekerd van kwalitatief goede zorg.

Lid van ICO groep Noord Holland Noord

Voor meer informatie over de taakomschrijvingen, bevoegdheden en deskundigheid van de mondhygiënist kunt u terecht op de website www.allesoverhetgebit.nl.

Contact opnemen

Helaas..

The form contains errors